Ansökan

Klicka på ”Ansök-knappen”, så omdirigeras du till ett ansökningsformulär!

Börja med att fylla i ditt barns svenska personnummer i formen ååmmdd-nnnn. Om ditt barn inte har ett giltigt svenskt personnummer, kontakta skolan direkt per e-post eller telefon kansli@erk.se eller 016-122010.

Om ditt barn har ett syskon i samma förskola, fyll i det svenska personnumret för syskonet. Detta ger ditt barn en mer framskjuten placering på väntelistan.

Fortsätt med formuläret, fyll i ditt barns modersmål (om ej svenska), kontaktinformation för barnets nuvarande förskola och slutligen kontaktinformation till dig själv och eventuell annan vårdnadshavare (om tillämpligt). När du klickar sedan på ”spara” längst ner under formuläret, skickas den till oss och du får en bekräftelse till din e-postadress. Läs noga igenom bekräftelsen och spara den. När vi sedan kan erbjuda er en plats, kommer vi att kontakta er.

Det är vårdnadshavares ansvar att hålla kontaktinformationen uppdaterad under kötiden.

Du kan närsomhelst logga in och se dina kontaktuppgifter i kön. Det gör du genom att gå tillbaka till ansökningsformuläret och klicka på "Logga in" längst upp till höger. Inloggningsuppgifterna finns i bekräftelsen du får i samband med att ni ansöker om plats till skolan.